ΣΕΜΜΕ

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Μικροχρωμάτωσης και Microblading Ελλάδος –  ΣΕΜΜΕ ιδρύθηκε το 2018 και απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με το (ημι)μόνιμο μακιγιάζ και δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αποτελεί τον πρώτο οργανωμένο Σύλλογο στην χώρα με βασικό σκοπό την ουσιαστική βελτίωση των υπηρεσιών (ημι)μόνιμου μακιγιάζ και την διευκόλυνση της άσκησης του επαγγέλματος, μέσα από οργανωμένες δράσεις.

Ο ΣΕΜΜΕ έχοντας επιστρατεύσει μια ομάδα από εκλεκτούς συνεργάτες, επιχειρεί να επιλύσει σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της Μικροχρωμάτωσης και του Microblading  όπως είναι η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, η άρτια εκπαίδευση, η εξειδίκευση και η συνεχής συμβουλευτική.

Με την βοήθεια και καθοδήγηση έμπειρων εκπροσώπων από τον ιατρικό και νομικό κλάδο, ο ΣΕΜΜΕ θα εστιάσει στους λόγους που εμποδίζουν τους επαγγελματίες να αναπτυχθούν και θα βρει λύσεις, θα κάνει προτάσεις σχετικά με πιο αποδοτικές πρακτικές και θα προσφέρει σταθερά βοήθεια και συμβουλευτική σε κάθε προβληματισμό που προκύπτει σε οποιοδήποτε μέλος.

Λίγα λόγια για την Ιδρύτρια

Η Natalia Babenko γεννήθηκε στην Ρωσία και τα τελευταία 25 χρόνια ζει στην Ελλάδα. Οι αρχικές σπουδές της πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Τμήμα Νοσηλευτικής από όπου αποφοίτησε αριστούχος.

Σήμερα είναι PMU artist με πάνω από 10.000 εφαρμογές στο ενεργητικό της και πεπειραμένη καθηγήτρια ΗμιΜόνιμου Μακιγιάζ.

Είναι Ιδρύτρια και Διευθύντρια των Κέντρων Μόνιμης Ομορφιάς Your Permanent Beauty Expert και της σχολής Your Permanent Beauty Academy στην Αθήνα. Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε Διεθνή Συνέδρια Ομορφιάς και έχει υπάρξει μέλος κρητικής επιτροπής σε Διαγωνισμούς ΗμιΜόνιμου Μακιγιάζ.

Είναι επίσημη αντιπρόσωπος της επώνυμης Ιταλικής Εταιρίας BIOTEK στην Ελλάδα. Το 2018 διοργάνωσε το 1ο Διεθνές Συνέδριο Ημιμόνιμης Ομορφιάς Beauty Blossom Congress που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα, συγκεντρώνοντας τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου παγκοσμίως.

Πάντα πρωτοπόρος σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση και εξειδίκευση στην Ελλάδα και έχοντας παρακολουθήσει πολυάριθμα εκπαιδευτικά σεμινάρια η ίδια, ίδρυσε τον ΣΕΜΜΕ ώστε να παρέχει στα μέλη ισάξια πρόσβαση σε νέες γνώσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα του (ημι)μόνιμου μακιγιάζ.

Ο ΣΕΜΜΕ αποτελεί τον σταθερό «σύμβουλο και συνεργάτη» κάθε επαγγελματία του (ημι)μόνιμου μακιγιάζ.